به گزارش خبرنگار مهر، حسن احمدی نوری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در راستای بهسازی محور شریانی مشهد - تهران، پروژه عملیات بهسازی و روکش آسفالت 30 کیلومتر از بزرگراه کاهک - سبزوار از تیر ماه امسال آغاز شده است.
وی با تأکید بر اهمیت این پروژه بدلیل قرار گرفتن در میانه کریدور ترانزیتی تهران - مشهد گفت: اجرای سریع و بهره برداری این مسیر از اولویت های اداره کل راه وترابری استان است، که با اعتباری بالغ بر 111میلیارد ریال و در مدت حدود دو سال اجرا و تکمیل خواهد شد.
احمدی نوری با اعلام بکارگیری 86 نفر نیروی انسانی و 55 دستگاه ماشین آلات راهسازی در طرح بهسازی بزرگراه کاهک - سبزوار از رانندگی عبوری از این محور خواست در هنگام عبور از جاده به توصیه های ایمنی و علائم نصب شده در محور توجه کنند.
وی همچنین گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح تاکنون 10 درصد بوده که امید است با تأمین به موقع اعتبارات مسیر بهسازی شده تا فروردین 1392 به بهره برداری برسد.
پروژه بهسازی و روکش آسفالت کاهک - سبزوار با عرض 11 متر اجرا خواهد شد و در طی آن 3 میلیون متر مربع عملیات تراشیدن آسفالت و 171 هزار متر مکعب عملیات روسازی همراه با 709 هزار کیلوگرم قیر پاشی و 6 میلیون و300 هزار متر مربع در سانتیمتر لایه های آسفالتی اجرا خواهد شد


نظر شما